Närpes Pensionärsförening

Nytt år 2023

17.02.2023 kl. 11:58
Åren går och vi har just påbörjat år 2023

Åren går och vi har just påbörjat år 2023. Vi hoppas att detta år ska bli ljusare än de föregående åren. 

Pandemin har avtagit och skall i fortsättningen behandlas som en vanlig influensa. Influensorna kommer och går och om vi är sjuka stannar vi hemma och om vi är friska far vi ut och träffar andra. Och visst vill vi träffas och umgås i olika former.

I verksamhetsplanen har vi listat upp den verksamhet vi önskar genomföra under 2023. Jag kan lova att nu blir det mera fester igen. Den första var nyårsfesten på trettondagsaftonen som vi hade på Red & Green. Vi var totalt 110 närvarande när man räknar med orkester och artister. Jag hoppas (och tror) att alla trivdes. Sedan blir det vårfest på Bistro och en höstfest med inbjudna grannföreningar.

Resorna vågar vi igen genomföra. Det blir en resa till Lofoten i början av juni, en hemlig resa och andra som aktualiseras under året.

Motionen fortsätter med tennis, boule, bowling och vandringar mm.

Vi är fortfarande största föreningen inom Svenska pensionärsförbundet. Vid årets ingång var vi 1102 medlemmar. Vi ska göra vårt bästa för att bevaka pensionärernas intressen och arbeta för medlemmarnas delaktighet i tiden och trivsel i vardagen. Vi kan alla hjälpas åt och vara vardagsänglar året om. 

Märta Backlund